Cantallops

El Cafè de la Concòrdia

El Cafè de la Concòrdia és en un edifici centenari que allotja la seu de la Societat, una de les darreres mútues locals empordaneses. Per això és el centre neuràlgic de Cantallops, un establiment amb tot el sabor de la vida de poble.

Ofereix menús diaris de cuina tradicional, esmorzars, dinars i sopars, però podreu prendre-hi el cafè o una copa de vi del poble en qualsevol moment del dia.
Tel. (+34) 972 56 28 26
Carrer Progrés, 1. 17708 Cantallops (Girona)

Restaurant Can Pau

Al peu del massís de l'Albera, en un paratge idíŀic, tranquil i acollidor hi trobareu el Restaurant Can Pau. Amb una cuina molt variada i molt acurada, per no deixar de sorprendre els visitants, a Can Pau es treballa dia a dia per a satisfer els paladars més exigents.

Al Restaurant Can Pau es pot gaudir d’una magnífica i acurada selecció de la nostra cuina. Els seus professionals elaboren plats de cuina tradicional amb tocs avantguardistes, sempre amb la millor matèria prima. Amplis menjadors i salons de banquets faran més agradable la vetllada de tots.
Tel. (+34) 972 55 48 81 / (+34) 972 55 49 10info@restaurantcanpau.com
Ctra.de Cantallops, km. 4. 17708 Cantallops (Girona)

Restaurant Can Tomàs

A la plaça Major del Cantallops hi trobareu el restaurant Can Tomàs, especialitzat en cuina tradicional catalana i de temporada que conserva els plats de la cuina de cassola de les nostres àvies. Podreu trobar-hi des de rostits fins a carns a la brasa o amb salsa, o els excel·lents embotits de la comarca. Els plats més apreciats són el civet de senglar, l'espatlla de xai al forn i la tradicional vedella amb bolets. També hi són protagonistes els vins de l'Empordà i en especial els dels cellers de Cantallops.
Tel. (+34) 972 55 48 89restaurant@cantomas.info
Plaça Major, 7. 17708 Cantallops (Girona)

Can Xiquet

La tendència culinària en el restaurant de l'Hotel Can Xiquet és mantenir un bon equilibri entre la imaginació i el bon gust pels aliments. Cuina mediterrània per excel·lència acompanyada de bons vins de la seva variada bodega, apostant per la D.O. Empordà.

Cada dia el restaurant és un punt de trobada entre hostes i coneixedors de la bona taula.
Tel. (+34) 972 554 455
Afores, s/n. 17708 Cantallops (Girona)