Avís legal

Aquest lloc web és propietat de:

Consorci dels Aspres d’Empordà

CIF: P1700083G

Carrer Magre, 21

17751 Sant Climent Sescebes

L’accés i utilització de la pàgina web del Consorci dels Aspres d’Empordà resta subjecte a les condicions següents:

1.- L’usuari manifesta haver llegit i acceptar expressament el present avís legal al utilitzar i registrar-se a la present pàgina web i/o als serveis que s’ofereixen, autoritzant al Consorci dels Aspres d’Empordà a fer ús de les dades d’acord amb les finalitats i tractaments descrits a aquest avís legal.

2.- El Consorci dels Aspres d’Empordà es reserva el dret d’actualitzar els continguts d’aquestes pàgines web quan vulgui, i també d’eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l’accés, de manera temporal o definitiva.

3.- El material i continguts recollits a la pàgina web són propietat del Consorci dels Aspres d’Empordà o dels tercers que hagin autoritzat l’ús al Consorci i es troben emparats per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. Queda prohibida la reproducció, còpia, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut sense l’autorització expressa del Consorci dels Aspres d’Empordà; llevat de que s’expressi explícitament una altra cosa.

4.- El Consorci dels Aspres d’Empordà no es responsabilitza del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb al portal web del Consorci.

5.- El Consorci dels Aspres d’Empordà no s’obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin o de l’ús que aquests facin de les informacions i continguts recollits a la pàgina web. El Consorci dels Aspres d’Empordà es reserva el dret d’eliminar qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fonamentals de la persona.

6.- El Consorci dels Aspres d’Empordà dóna estricte compliment a la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Correu Electrònic (LSSICE). L’usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a incorporar les dades que faciliti a aquest portal als fitxers responsabilitat del Consorci dels Aspres d’Empordà i registrats a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. L’ús de les dades personals tindrà caràcter confidencial i es faran servir únicament per a poder prestar els serveis del Consorci dels Aspres d’Empordà d’acord les finalitats reflectides als formularis on s’hagin recollit les dades.

Vostè podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un escrit a, Consorci dels Aspres d’Empordà.

7.- El Consorci dels Aspres d’Empordà, amb la tecnologia actual, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzats, d’acord amb el que estableix el Reial decret 1720/2007, dins del Reglament de mesures de seguretat.